Το Λαύριο διαψεύδει για Eurocup, αλλά θέλει Ευρώπη

Το Λαύριο διαψεύδει για Eurocup, αλλά θέλει Ευρώπη

Το Λαύριο έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του και με την έκτη θέση που κατέλαβε στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι Σέρβοι μάλιστα το έχουν σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί! Η ιστοσελίδα zurnal.rs γράφει ότι ανάμεσα στις 19 ομάδες που έχουν […]

Το Λαύριο έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του και με την έκτη θέση που κατέλαβε στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι Σέρβοι μάλιστα το έχουν σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί!

Η ιστοσελίδα zurnal.rs γράφει ότι ανάμεσα στις 19 ομάδες που έχουν οριστικοποιήσει ως τώρα την παρουσία τους στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι και το Λαύριο. Είναι επίσης το Μονακό, η Λούντβιγκσμπουργκ και η Μπάνβιτ, οι οποίες φέτος αγωνίστηκαν στο Basketball Champions League.

Οι τρεις αυτές ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν πάρει θέση. Το Λαύριο, όμως, πήρε διαψεύδοντας κατηγορηματικά το όποιο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Eurocup. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητήσεων:

«Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της στο Eurocup».

Παρ’ όλα αυτά στο Λαύριο δεν απορρίπτουν εντελώς την ευρωπαϊκή προοπτική. Συζητούν το ενδεχόμενο να παίξουν σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA και μάλιστα το βλέπουν με καλό μάτι. Αλλά πρώτα θα πρέπει να δουν αν είναι εφικτό αυτό.

Διότι στο BCL οι τρεις θέσεις που δικαιούται η χώρα μας είναι καπαρωμένες από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα, ενώ στο FIBA Europe Cup η Ελλάδα δεν είχε εκπροσώπηση τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ