Μήτρου-Λονγκ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίζω με τον Ελάιζα στην Ελλάδα»

Μήτρου-Λονγκ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίζω με τον Ελάιζα στην Ελλάδα»

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μίλησε για τον αδερφό του, Ελάιζα, και την σχέση τους με την Ελλάδα, για τη Ζάλγκιρις, αλλά και για την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να μιλά στο «BasketNews» για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ αναφέρθηκε στην ευκαιρία να παίξει με τον αδερφό του, Ελάιζα, στην Ελλάδα, ενώ στάθηκε στις εμπειρίες που είχε σε Ζάλγκιρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δηλώσεις του Ναζ Μήτρου-Λονγκ:

Για τον Ελάιζα: «Αξίζει για μια ζωή. Πάντα ήξερα ότι ο Ελάιζα θα ήταν υπέροχος και θα ανταποκρινόταν στις δυνατότητές του. Είναι τόσο σπουδαίος παίκτης. Αλλά να το κάνεις εδώ, στο ίδιο γήπεδο, με Έλληνες είναι καταπληκτικό.

Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η μητέρα μου έκανε τόση δουλειά για να τα καταφέρει. Ξέρω ότι είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορεί να είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Αλλά θα είναι στην Ελλάδα για το παιχνίδι μας τον ερχόμενο Μάρτιο

Για το πέρασμά του από τη Ζάλγκιρις: «Ειλικρινά, έβαλα μεγάλη ευθύνη στον εαυτό μου. Ο Μακσβίτις ήταν υπέροχος για αυτόν τον σύλλογο. Δυστυχώς, δεν είναι πια εκεί. Αλλά αυτά τα παιδιά παίζουν υπέροχο και ανιδιοτελές μπάσκετ. Το πρώτο άτομο που κοιτάζω είναι ο εαυτός μου. Έπρεπε να κάνω σουτ και να γίνω καλύτερος παίκτης, νομίζω ότι έχω αυτή την ευκαιρία εδώ με τον Ολυμπιακό

Ξέρω ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου, εκτός από την κοπέλα μου και την οικογένειά μου. Ποντάρω πάντα στον εαυτό μου και όταν έρχονται ευκαιρίες, όπως όταν ο Ουίλιαμς-Γκος χτύπησε, πρέπει να αντικαταστήσω και να βεβαιωθώ ότι είμαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος».

Για τη θητεία του στην Αρμάνι: «Ο κόουτς Μεσίνα με δίδαξε πολλά. Ακριβώς επειδή δεν φτάσαμε στις δυνατότητες που είχαμε, με έκανε καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Με προετοίμασε για την Euroleague. Νομίζω ότι το να γνωρίζω το μικρό παράθυρο στο περιθώριο λάθους είναι κάτι που πρέπει να προσέχω. Το έμαθα αυτό στο Μιλάνο και το έχω πάρει μαζί μου τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ