Θρήνος στον Άρη για την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη

Θρήνος στον Άρη για την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη

Έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια ο επί σειρά ετών μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης.

Η οικογένεια του Άρη πενθεί. Ο Βασίλης Βουρτζούμης δεν είναι πια κοντά μας καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη και πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο πολυαγαπημένος στην κιτρινόμαυρη κοινωνία Βασίλης, επί σειρά ετών μάνατζερ της ΚΑΕ, αφήνει πίσω του ένα τεράστιο έργο στην ομάδα που αγάπησε από τη στιγμή που μαζί με τον αδερφό του Βαγγέλη, καλαθοσφαιριστή της ομάδας επί σειρά ετών, ήρθαν από τον Καναδά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Βουρτζούμης, με σπουδές στο αθλητικό μάνατζμεντ, προσέφερε από την πρώτη στιγμή της έλευση του στην Ελλάδα τις υπηρεσίες του στον Α.Σ. Άρης ως στέλεχος, πριν αναλάβει το πόστο του μάνατζερ στην ΚΑΕ Άρης, από το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα σε όλες τις επιτυχίες του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια.

Αγαπητός σε όλους τους προπονητές και πολύτιμος συνεργάτης, ο Βασίλης δεν έμεινε μακριά από τον Άρη ούτε και όταν η μάχη με την επάρατη νόσο τον υποχρέωνε να μην έχει φυσική παρουσία στα γραφεία, στις αποστολές και τους αγώνες της ομάδας. Ήταν μόλις 50 ετών.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ, πολλοί άνθρωποι που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ξέσπασαν σε έναν καταιγισμό μηνυμάτων θλίψης αλλά και αναγνώρισης της ποιότητας του ανθρώπου, του φίλου, του επαγγελματία Βασίλη Βουρτζούμη, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον ΑΡΗ.

Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας».

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ