Ο Κέβιν Μιραλάς στο ΣΕΦ!

Ο Κέβιν Μιραλάς στο ΣΕΦ!

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν κρύβει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και βρέθηκε στο ΣΕΦ (μαζί με τον Ζιλέ) για να υποστηρίξει την μπασκετική ομάδα των Πειραιωτών, στον 4ο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνεχίζει να… παραθερίζει στην Ελλάδα. Ο Βέλγος επιθετικός, από τη στιγμή που «κόπηκε» από την τελική 23άδα της εθνικής ομάδας της χώρας του, αποφάσισε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στη χώρα μας, έχοντας ως βάση την Αθήνα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αδιαφορήσει για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, επιλέγοντας να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Σε άλλο σπορ. Ο Μιραλάς, λοιπόν, βρέθηκε στα επίσημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με σκοπό να παρακολουθήσει τον 4ο τελικό της Basket League, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Μιραλάς δεν κρύβει τη σφοδρή επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Με το όνομά του να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και τον κόσμο στο ΣΕΦ να τον αποθεώνει και αρκετοί εξ αυτών να ζητούν την επιστροφή του στον Πειραιά. Και αυτό, παρά το πολύ άσχημο εξάμηνο που είχε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Προς το παρόν, πάντως, από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση για το συγκεκριμένο θέμα. Εξάλλου, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Εβερτον έως το καλοκαίρι του 2020 και καθαρές ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ! Κάτι που σημαίνει ότι εάν η αγγλική ομάδα δεν τον αφήσει ελεύθερο ή δεν καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, η επιστροφή του 30χρονο Μιραλάς στον Πειραιά, είναι συζήτηση απολύτως ουτοπική.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Μιραλάς στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο 34χρονος Βέλγος μέσος δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του πριν μερικές εβδομάδες, αλλά κάνει διακοπές με τον Κέβιν στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ