Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Μισοάδειο το ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό…

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Μισοάδειο το ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό…

Αυτή τη φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε μαζικά στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Πολλές οι άδειες κερκίδες στο φαληρικό στάδιο.

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα του ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, καθώς παρά την κρισιμότητα του ματς (οι Πειραιώτες ήθελαν μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανοί) το φαληρικό στάδιο ήταν περίπου μισοάδειο.

Η αρνητική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακός όπως φαίνεται αποθάρρυνε τους πιστούς οπαδούς του, που αυτή τη φορά δεν βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα του. Ειδικά στα πέταλα υπήρχαν μεγάλα κενά, ενώ ούτε οι κεντρικές θύρες ήταν απόλυτα γεμάτες.

Άλλωστε οι εντυπώσεις από τον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ, ήταν νωπές, με τον Ολυμπιακό να χάνει εύκολα από τον αιώνιο αντίπαλό του με 73-58.

Αυτή η εμφάνιση ήρθε να προστεθεί σε αυτές κόντρα στη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (που οδήγησαν σε οδυνηρό αποκλεισμό από το final-4) και φυσικά εκείνη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ