Παπαδόπουλος : «Διέκρινα την αγωνία του κ. Σώμου»

Παπαδόπουλος : «Διέκρινα την αγωνία του κ. Σώμου»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τέταρτου τελικού και ειδικά από τον Σώμο, ο οποίος τον χρέωσε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία μετά από μια φάση στην οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε βήματα. Θέλησε λοιπόν να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα για να εκφράσει αυτά τα παράπονα: «Στα 30 […]

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τέταρτου τελικού και ειδικά από τον Σώμο, ο οποίος τον χρέωσε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία μετά από μια φάση στην οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε βήματα. Θέλησε λοιπόν να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα για να εκφράσει αυτά τα παράπονα:

«Στα 30 χρόνια που είμαι στα γήπεδα έχω δεχθεί άλλη μία φορά ίσως τεχνική ποινή. Αλλά είδα την αγωνία του κ. Σώμου για το νικητή του αγώνα. Στη φάση που δέχθηκα την τεχνική ποινή είναι δύο φορές βήματα, το παιχνίδι είναι στους 6 πόντους διαφορά κι αν αλλάξει η κατοχή, όλα μπορούν να γίνουν Είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε. Διέκρινα την αγωνία του κ. Σώμου για το ποιος θα κερδίσει».

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό έχουν και πάλι παράπονα από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ. Σύμφωνα με διαρροή προς τον Τύπο, ένας οπαδός του Ολυμπιακού πέρασε στο χώρο των αποδυτηρίων και εξύβρισε άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αλλά οι «πράσινοι» αναρωτιούνται πώς του επιτράπηκε η είσοδος σε αυτό το χώρο. Και κάνουν λόγο για συνθήκες «ζούγκλας».

Από τον Παναθηναϊκό επίσης δίδεται η πληροφορία ότι στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και οπαδών, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με κάταγμα στο χέρι στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ