Ένωση Αστυνομικών : «Παίζεται η ζωή μας κορώνα-γράμματα στα γήπεδα αρένες»

Ένωση Αστυνομικών : «Παίζεται η ζωή μας κορώνα-γράμματα στα γήπεδα αρένες»

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χθες πριν τον τέταρτο τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν έξω από το ΣΕΦ πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού της Basket League. Η ΕΑΣΥΑ στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ζωή των αστυνομικών παίζεται κορώνα-γράμματα σε γήπεδα-αρένες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Έξω τώρα η Αστυνομία από τα γήπεδα αρένες
Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν ειναι απο τη Συρία αλλά απο το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης).

Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ