Άρης: Παρών ο Μποχωρίδης κόντρα στο Περιστέρι, εκτός ο Σταρκ

Άρης: Παρών ο Μποχωρίδης κόντρα στο Περιστέρι, εκτός ο Σταρκ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για το ματς με το Περιστέρι, όχι όμως και ο Τζόναθαν Σταρκ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/03 (17:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα (15/03), με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, συμμετείχε στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Εκτός θα παραμείνει, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Τζόναθαν Σταρκ, ενώ οι Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργος Φίλλιος συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον, Έρικ Ριντ JR

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ