MVP της 21ης αγωνιστικής o Τζο Ράγκλαντ (vid)

MVP της 21ης αγωνιστικής o Τζο Ράγκλαντ (vid)

Η εμφάνιση του Τζο Ράγκλαντ κόντρα στον Άρη δεν πέρασε απαρατήρητη και του έδωσε το βραβείο του MVP της Basket League για την 21η αγωνιστική.

Παίκτης του Περιστερίου αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα Stoiximan MVPof the Week! Την περασμένη εβδομάδα Πολυτιμότερος ήταν ο Τρέβορ Τόμπσον. Αυτή την εβδομάδα είναι ο Τζο Ράγκλαντ!

Είναι η δεύτερη φορά που ο 34χρονος γκαρντ των «κυανοκίτρινων» αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week. Είχε κερδίσει τον τίτλο μετά τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League με 38 βαθμούς στο ranking.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου επί του Άρη– με την οποία η ομάδα του εξασφάλισε την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου – για την 21η αγωνιστική της regular season σκοράροντας 23 πόντους με 9/9 βολές, 4/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, κερδίζοντας 3 ριμπάουντ και 8 φάουλ, μοιράζοντας 11 ασίστ, και κάνοντας ένα φάουλ, δύο κλεψίματα και τρία λάθη σε 30’ και 23’’ συμμετοχής.

Η επίδοση του Ράγκλαντ ήταν η καλύτερη στις αναμετρήσεις του προηγούμενου διημέρου (16 και 17/3).

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ