Τζόρτζεβιτς : «Μπορεί να μπει στο χειρουργείο ο Μιλουτίνοφ»!

Τζόρτζεβιτς : «Μπορεί να μπει στο χειρουργείο ο Μιλουτίνοφ»!

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα γόνατά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος των πλέι οφ της Basket League! Αυτό άφησε να εννοηθεί σαφώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πατρίδα του. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, που έχει συμπεριλάβει τον σέντερ του Ολυμπιακού στην προεπιλογή για το «παράθυρο» […]

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα γόνατά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος των πλέι οφ της Basket League! Αυτό άφησε να εννοηθεί σαφώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πατρίδα του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, που έχει συμπεριλάβει τον σέντερ του Ολυμπιακού στην προεπιλογή για το «παράθυρο» του Ιουνίου, δήλωσε πως δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, διότι είναι πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει οριστικά ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά.

«Έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του κι όταν ολοκληρωθούν, θα μιλήσει με τους γιατρούς για να δει αν θα χρειαστεί να γίνει επέμβαση στα γόνατα. Θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας κι έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Θα δούμε ύστερα από τις συζητήσεις με τους γιατρούς τι θα γίνει και θα σεβαστούμε κάθε απόφασή του. Ίσως να μπορέσει να αποφύγει την επέμβαση, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς», δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ