Πανιώνιος : Συνάντηση με Λυκογιάννη, «βλέπει» και Βετούλα

Πανιώνιος : Συνάντηση με Λυκογιάννη, «βλέπει» και Βετούλα

Σε δύο άξονες προσπαθεί να κινηθεί αυτόν τον καιρό η διοίκηση Αλευρογιάννη στον Πανιώνιο προσπαθώντας να προετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν στη Basket League. Ο πρώτος αφορά την εξομάλυνση των σχέσεών της με τους οργανωμένους οπαδούς, οι σχέσεις με τους οποίους έχουν ουσιαστικά διαρραγεί από τότε που ελήφθη η απόφαση για αντικατάσταση του […]

Σε δύο άξονες προσπαθεί να κινηθεί αυτόν τον καιρό η διοίκηση Αλευρογιάννη στον Πανιώνιο προσπαθώντας να προετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν στη Basket League.

Ο πρώτος αφορά την εξομάλυνση των σχέσεών της με τους οργανωμένους οπαδούς, οι σχέσεις με τους οποίους έχουν ουσιαστικά διαρραγεί από τότε που ελήφθη η απόφαση για αντικατάσταση του Βαγγέλη Ζιάγκου κι ενώ βρισκόταν στην κορύφωσή της η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Οι πληγές που έχουν ανοίξει είναι βαθιές και για την ώρα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να επουλωθούν, κάτι που αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Ο δεύτερος άξονας αφορά τον προπονητή, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης, έχοντας αρχίσει ήδη να κάνει επαφές, συναντήθηκε με τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος αποχώρησε φέτος από τον Κολοσσό έπειτα από τετραετή παρουσία στον πάγκο του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας βάζοντας στο τραπέζι όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος άκουσε αυτά που είχε να του πει ο Λυκογιάννης και υποσχέθηκε να τα μελετήσει και να του δώσει εν ευθέτω χρόνω την απάντησή του.

Στο μεταξύ θα συνεχίσει τις επαφές και με άλλους υποψηφίους. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr, ο Σταύρος Αλευρογιάννης εξετάζει πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Νίκου Βετούλα, ο οποίος αποχώρησε φέτος από το Ρέθυμνο και δείχνει να θέλει πολύ να έρθει στην Αθήνα να δουλέψει. Για την ώρα ο πρόεδρος του Πανιωνίου δεν έχει κάνει κάποια επαφή μαζί του, φαίνεται ωστόσο ότι θα το επιδιώξει, διότι φαίνεται να εκτιμά τις ικανότητές του.

Από εκεί και πέρα, στα υπόψιν παραμένει πάντα ο Φώτης Τακιανός, που έχει καλές πιθανότητες να πάρει στο τέλος τη δουλειά.

Για τον Πανιώνιο μείζον ζήτημα αποτελεί και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει του χρόνου ως έδρα. Ως γνωστόν, πρέπει να φύγει από το κλειστό της Νέας Σμύρνης, διότι αυτό κατεδαφίζεται, αλλά δυσκολεύεται να βρει άλλο γήπεδο στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Το κλειστό της Γλυφάδας, που είχε αρχικά επιλεγεί, δεν έχει ώρες για να φιλοξενήσει και τον Πανιώνιο, οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ