Παππάς για Μπαρτζώκα: «Είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών» (vid)

Παππάς για Μπαρτζώκα: «Είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών» (vid)

Ο Νίκος Παππάς έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μέλι… έσταξε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον προπονητή του Ολυμπιακού ως τον καλύτερο Έλληνα τεχνικό όλων των εποχών.

«Τον εκτιμώ πολύ τον Μπαρτζώκα παρά την ατμόσφαιρα που υπάρχει γενικά στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού. Εγώ τον εκτιμώ και πρέπει να είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών. Αξίζει αυτόν τον τίτλο», ανέφερε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αντίθετα, για τον Εργκίν Αταμάν απέφυγε να απαντήσει…

Διαβάστε επίσης: Μόνος ο Ολυμπιακός και η Μίλαν σε ολόκληρη την Ευρώπη, φέτος…

Ερωτηθείς για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του απάντησε «… το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Μας είχαν όλοι τελειωμένους, είχαμε γυρίσει με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη», ενώ για τη χειρότερη είπε «… τα buzzer beater του Σπανούλη που μας πήραν το πρωτάθλημα. Περάσαμε και κάποιες δύσκολες στιγμές με τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα που μας χτύπαγαν καρατιές και δεν έδιναν φάουλ. Έχω ζήσει τέτοιες στιγμές και η αδικία με ενοχλεί».

Στο ερώτημα Σπανούλης ή Διαμαντίδης απάντησε: «Έχω ζήσει με τον Διαμαντίδη ως συμπαίκτη, ήταν ευτυχία αυτό το πράγμα. Ο Σπανούλης έκανε κάτι πολύ ριζοσπαστικό για την εποχή μας και τα κατάφερε. Πήγε σε μια ομάδα που πήγαινε από αποτυχία σε αποτυχία και την έκανε δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kingbet (@kingbetgr)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ