Στρέλνιεκς : «Να αγνοήσουμε την εις βάρος μας ατμόσφαιρα και να τα δώσουμε όλα»

Στρέλνιεκς : «Να αγνοήσουμε την εις βάρος μας ατμόσφαιρα και να τα δώσουμε όλα»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο θριαμβευτικό για τον Ολυμπιακό Game 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο τι χρειάζεται η ομάδα για το διπλό τίτλου στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και δικαίωσε τον Έλληνα κόουτς αφού αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της νίκης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Λετονός γκαρντ, μίλησε στη Sportday σχετικά με το ματς αυτό λέγοντας:

«Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε αυτή τη σειρά. Δώσαμε τα πάντα γιατί αν χάναμε τελείωναν όλα για εμάς. Το απολαύσαμε, πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τον τίτλο. Πιστεύω πως αν μείνουμε ενωμένοι, μεταφέρουμε μόνο τα θετικά συναισθήματα που μας δημιούργησε ο τέταρτος τελικός και μπούμε αποφασισμένοι, θα τα καταφέρουμε.

Μπορέσαμε να περιορίσουμε την αστάθεια που μας διακρίνει όλη τη σεζόν σε αυτό το κομμάτι. Κυρίως, διότι σε αντίθεση με άλλες φορές, είχαμε περισσότερη ταχύτητα στην επίθεσή μας, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και κυρίως βάλαμε τα ελεύθερα σουτ, που μας έφτιαξαν την ψυχολογία».

Ενώ για τον αυριανό (17/6) Τελικό στο ΟΑΚΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό και καλύτερο Παναθηναϊκό. Για να έχουμε ελπίδες, οφείλουμε πρώτα απ’ όλα εμείς να το πιστέψουμε και να αγνοήσουμε τη σε βάρος μας ατμόσφαιρα. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Ένα ματς μας έμεινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ