Μήτογλου: «Καθήκον μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μήτογλου: «Καθήκον μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του πέμπτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (17/06) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Basket League. Ο Ντίνος Μήτογλου με ανάρτησή του στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη με τους Πειραιώτες και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του Τριφυλλιού να στηρίξει την ομάδα με τη φωνή του και να τη βοηθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να παιχτεί το πρωτάθλημα σε ένα ματς. Την Κυριακή, στον πέμπτο τελικό, θα κριθεί το αν θα πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που ήταν από τη αρχή της χρονιάς η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είναι καθήκον μας να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Για πολλούς λόγους…

Το ευχάριστο είναι πως θα δώσουμε αυτόν τον τελικό στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι βέβαιος πως θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Μόνο με τη φωνή τους! Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η στήριξή τους ήταν συγκλονιστική. Έτσι θα είναι και αύριο. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ