Μακλίν: «Με πάθος και ψυχή για τον τίτλο»

Μακλίν: «Με πάθος και ψυχή για τον τίτλο»

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Τζαμέλ Μακλίν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά. Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και «ζεστάθηκε» ενόψει του πέμπτου τελικού, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Ο άσος του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν και τη ψυχή τους για να «αλώσουν» το ΟΑΚΑ και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν δυνατά στην άμυνα, να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση και να ακολουθήσουν το πιστά πλάνο του προπονητή τους.

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛίν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Αύριο δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη! Είναι ο αγώνας που κρίνει τον τίτλο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.

Ξέρουμε πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει την στήριξη του κόσμου του. Εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στα χέρια μας μετά το break στον πρώτο τελικό, την οποία δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν… Το σημαντικό είναι πως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές από το ΟΑΚΑ και αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και αύριο.

Στον τέταρτο τελικό που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε πραγματικά καλό παιχνίδι. Πιέσαμε στην άμυνα, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά άνετη νίκη. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και αύριο… Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Με το 2-2 πήραμε την ευκαιρία που θέλαμε τόσο πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να την αξιοποιήσουμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παίξουμε με πάθος και θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε να κλείσουμε με τίτλο την σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ