Ολυμπιακός: Παρουσία προέδρων η τελευταία προπόνηση πριν το ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Παρουσία προέδρων η τελευταία προπόνηση πριν το ΟΑΚΑ

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ και εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει του πέμπτου τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Πανέτοιμος για τον… τελικό των τελικών είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/06). Οι Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πλέον μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη με τους «πράσινους»!

Στο ΣΕΦ βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους προέδρους της ΚΑΕ να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Ελληνα τεχνικό και τους παίκτες του. Οι διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ περιμένουν από τους παίκτες της ομάδας τους να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δώσουν όλα για τη νίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή του Ολυμπιακού κατέλυσε στο ξενοδοχείο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες τους να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την τελική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ