Κουζμίνσκας: «Ίσως να αλλάζαμε παπά στον αγιασμό – Δεν έχω μιλήσει με ΑΕΚ για τη νέα σεζόν»

Κουζμίνσκας: «Ίσως να αλλάζαμε παπά στον αγιασμό – Δεν έχω μιλήσει με ΑΕΚ για τη νέα σεζόν»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε για την ατυχία της ΑΕΚ με τους τραυματισμούς, αλλά και για το μέλλον του.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αμαρουσίου και να πάρει τη νίκη στα Άνω Λιόσια, με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να μιλά για το ματς.

Ο Λιθουανός αναφέρθηκε επίσης στην ατυχία που έχει χτυπήσει την Ένωση με τους τραυματισμούς, αλλά και στο αν έχουν υπάρξει επαφές για να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας:

Για την ατυχία της ΑΕΚ με τους τραυματισμούς: «Μπορεί να μιλήσει κανείς για ατυχία, αλλά η νίκη είναι συνήθεια και μερικές φορές όταν χάνεις σου φταίνε όλα. Νομίζεις πως σου φταίνε οι διαιτητές, πως οι αντίπαλοι είναι τυχεροί, τα πάντα… Ίσως έπρεπε να κάνουμε έναν αγιασμό, ίσως έπρεπε να αλλάξουμε παπά.

Είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Κάναμε πολλές ήττες, χάσαμε όλους τους στόχους και ο κόσμος μας ήταν νευριασμένος μαζί μας, κάτι που είναι κατανοητό. Έχουμε όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε στα playoffs και να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές δεν δείχνουμε καλή ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση ώστε να παραμείνει: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Στη διάρκεια της σεζόν δεν σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα, είναι καλύτερο να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι γιατί αλλιώς μπορείς να χάσεις τον ρυθμό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ