Γκιστ: «Θα είναι μια… σκυλομαχία για τον τίτλο»

Γκιστ: «Θα είναι μια… σκυλομαχία για τον τίτλο»

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι στον πέμτπο τελικό με τον Ολυμπιακό δεν μετράει η στρατηγική, αλλά ποιος θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα θα μονομαχήσει με τον Ολυμπιακό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τζέιμς Γκιστ πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ παρομοίασε το παιχνίδι με τους Πειραιώτες ως μια «σκυλομαχία» και επισήμανε ότι πλέον δεν μετράει η στρατηγική και τα συστήματα, αλλά ποια ομάδα θέλει περισσότερο τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουν παίξει πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν και αυτό είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Είναι ένας τελικός, είναι μια μάχη αιωνίων και θα είναι μια.. σκυλομαχία για τον τίτλο. Είναι ένα παιχνίδι, το τελευταίο της σεζόν. Σε παιχνίδια σαν κι αυτά δεν ξέρεις πώς θα εμφανιστείς. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική, αλλά το ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος είναι έτοιμος πνευματικά. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν παρόμοια και πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο. Κάθε στιγμή στο παρκέ πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι πνευματικά για αυτό το παιχνίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ