Στο ΟΑΚΑ οι Αγγελόπουλοι!

Στο ΟΑΚΑ οι Αγγελόπουλοι!

Δίπλα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος! Οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και θα στηρίξουν έμπρακτα τους Ερυθρόλευκους στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Basket League. Οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ κάθισαν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, με τον κόσμο των […]

Δίπλα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος! Οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και θα στηρίξουν έμπρακτα τους Ερυθρόλευκους στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Basket League.

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ κάθισαν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, με τον κόσμο των «πρασίνων» πάντως να τους αποδοκιμάζει. Δίπλα τους κάθεται επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, με την οικογένεια του Ολυμπιακού σύσσωμη να είναι στο ΟΑΚΑ για τον τελικό των τελικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός πως έρχεται σε έναν τελικό της Stoiximan.gr Basket League κάποιος από την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας είναι πρωτόγνωρο φέτος, καθώς σε κανέναν από τους τέσσερις προηγούμενους, σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, δεν συνέβη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ