Βουγιούκας: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο»

Βουγιούκας: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο»

Στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ιαν Βουγιούκας, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού επί του Ολυμπιακού με 84-70. Ο έμπειρος σέντερ τόνισε ότι οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος έτρεξαν περισσότερο, έβαλαν εύκολα καλάθια και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το πρωτάθλημα. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος του έδωσε […]

Στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ιαν Βουγιούκας, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού επί του Ολυμπιακού με 84-70. Ο έμπειρος σέντερ τόνισε ότι οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος έτρεξαν περισσότερο, έβαλαν εύκολα καλάθια και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος του έδωσε ώθηση για να φτάσουν στη νίκη. Ο Βουγιούκας μάλιστα ευχαρίστησε τους οπαδούς του Τριφυλλιού για τη στήριξη που πρόσφεραν στην ομάδα, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πανηγυρίσαμε έναν τίτλο σήμερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας σε όλη τη σεζόν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας. Δώσαμε ένα δώρο σε μια δύσκολη στιγμή και ελπίζω τώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά.  Υπήρχε μεγάλη πίεση και κόπωση. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σκληρή. Τρέξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και εύκολα καλάθια. Παίξαμε σκληρή άμυνα, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και μεγάλο ρόλο έπαιξε και το ότι παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας. Είναι ένας κύριος, ένας γνώστης του μπάσκετ και εύχομαι και τη νέα σεζόν να συνεργαστούμε ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ