Ναν: «Εγώ και η ομάδα έχουμε πάρει προσωπικά τις ήττες από τον Ολυμπιακό»

Ναν: «Εγώ και η ομάδα έχουμε πάρει προσωπικά τις ήττες από τον Ολυμπιακό»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε, μεταξύ άλλων, για το επερχόμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα play offs της Euroleague, αλλά και στο ντέρμπι της Δευτέρας (15/4, 20:15) που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan Basket League.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» (vid)

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Amerikanos24 TV»:

«Είμαστε χαρούμενοι με το θέση μας και παίζουμε καλό μπάσκετ αυτήν τη στιγμή. Εννοώ ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι όμως. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Θα πάμε στα πλέι οφ με την ίδια νοοτροπία. Οι συμπαίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον πανηγυρισμός του στο stepback τρίποντο: «Προσπάθησα να δώσω ενέργεια στην ομάδα μου και να πάρουμε το μομέντουμ με το μέρος μας και να βάλω τον κόσμο στο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κρίνεται η πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να την κατακτήσουμε. Σίγουρα έχουμε πάρει προσωπικά τις προηγούμενες ήττες. Και η ομάδα και εγώ προσωπικά. Οπότε θα έχουμε παραπάνω κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για την χημεία του με τον Κώστα Σλούκα: «Υπάρχει μια γλυκιά ισορροπία όταν παίζεις μαζί του. Όταν εγώ είμαι άστοχος ή κάνω λάθη, μπαίνει μέσα αυτός και ανακτά το μομέντουμ για την ομάδα μας. Επομένως είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τον Σλούκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ