Η απόφαση του Μπαρτζώκα για Πετρούσεφ

Η απόφαση του Μπαρτζώκα για Πετρούσεφ

Ποια είναι η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και το παιχνίδι του Top 6 της Stoiximan Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Προμηθέα, για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League, στο τελευταίο του παιχνίδι, προτού ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη, όπου θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα στη σειρά των playoffs της EuroLeague.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ εμεινε εκτός 12άδας για την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να θέσει εκείνον εκτός εξάδας των ξένων για την αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου έναν μήνα και το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν.

Ο Σέρβος φόργουορντ/ σέντερ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και καιρό, με τον Μπαρτζώκα να θέλει να του δώσει ρυθμό, ενόψει και των δύσκολων αποστολών του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

Εκτός 12αδας έμειναν μαζί με τον Σακίλ ΜαΚίσικ και οι Μιλουτίνοφ, Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις, που δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ