Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών προέβη σε ανακοίνωση στήριξης προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών προέβη σε ανακοίνωση στήριξης προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ανακοίνωση στήριξης προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών, σχετικά με τις ύβρεις και τις καταγγελίες προς το πρόσωπό του.

Σε ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα προέβη ο ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών, ανέφερε πως οι ύβρεις απέναντι σε πρόσωπα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, με αφορμή το σχόλιο του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Δευτέρα (15/4).

Διαβάστε επίσης: «Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

«Ο ΣΕΠΚ στηρίζει το μέλος του, κ. Γιώργο Μπαρτζώκα.

Είναι γεγονός ότι οι αγώνες μεταξύ κορυφαίων ομάδων χαρακτηρίζονται από ένταση και διαφωνίες.

Ανεξάρτητα από το δικαιολογημένο ή όχι της έντασης και των μορφών έκφρασής της, οτιδήποτε συμβαίνει σε μια αναμέτρηση θα πρέπει να μένει εκεί και να λήγει άμα τη ολοκληρώσει του σαρανταλέπτου. Για οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και οι θεσμοθετημένοι φορείς προκειμένου να αποφασίσουν για τις ποινές, εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες.

Οι ύβρεις και οι καταγγελίες εναντίον προσώπων μέσω των social media και των ανακοινώσεων δεν αποτελούν λύση, ούτε βοηθούν τον αθλητισμό. Αντίθετα, επιτείνουν τις διαφωνίες και ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Όλα αυτά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, ο οποίος πρέπει να ενώνει και να αποτελεί το παράδειγμα για την κοινωνία μας. Ο φανατισμός και οι επιθετικές συμπεριφορές οδηγούν σε παρεκτροπές και συνέπειες, που μπορούν να αποδειχθούν απρόβλεπτες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, παρακαλούμε άπαντες να λειτουργούν με περισσότερη σύνεση και ηρεμία, τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και μετά από την ολοκλήρωσή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ