Αναβολή στην υπόθεση Μούρτου, προς φιλική λύση οδηγούνται οι δύο πλευρές

Αναβολή στην υπόθεση Μούρτου, προς φιλική λύση οδηγούνται οι δύο πλευρές

Ο Άρης kκέρδισε χρόνο στη δικαστική του διαμάχη με τον Σπύρο Μούρτο, καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής του για τις 10 Ιουλίου. Προς φιλική έκβαση οδηγείται το θέμα, καθώς υπάρχει καλή διάθεση και από την πλευρά του παίκτη.

Θετική έκβαση για την ΚΑΕ Άρης, καθώς η υπόθεση προσφυγής που κατέθεσε ο Σπύρος Μούρτος πήρε αναβολή για τις 10 Ιουλίου. Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα (Τρίτη 19/6) στην ΕΕΟΔΑΚ, με τον πρώην πλέον παίκτη των κίτρινων να διεκδικεί το ποσό των 207.000 ευρώ, καθώς στις αξιώσεις του συμπεριλαμβάνει και τις αποδοχές.

Η πλευρά του Άρη υποστήριξε πως ο ίδιος ο αθλητής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μάλιστα οι κίτρινοι υποστήριξαν ότι ο Μούρτος είπε ο ίδιος στον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου ότι δεν θέλει να συνεχίσει, ενώ από την ΚΑΕ ζήτησε να πληρωθεί μόνο τα δεδουλευμένα (ύψους 60.000 ευρώ) στη διαπραγμάτευση.

Η ΕΕΟΔΑΚ αποδέχθηκε την θέση της ΚΑΕ Άρης, δίνοντας μια πρώτη αναβολή για τις 10 Ιουλίου. Ουσιαστικά η επιτροπή δέχθηκε και το γεγονός ότι η πραγματική οφειλή του Άρη προς τον παίκτη δεν συνάδει με τα 207.000 ευρώ που ζητάει η πλευρά του τελευταίου, δηλαδή αυτή η αξίωση δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδουλευμένα.

Πάντως και από την μεριά του Σπύρου Μούρτου, υπάρχει η διάθεση το θέμα να λήξει ήρεμα, με το δικαστήριο να δίνει χρόνο στις δύο πλευρές προκειμένου να τα βρουν εξωδικαστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ