Ο Βετούλας στον Κολοσσό

Ο Βετούλας στον Κολοσσό

Η αναζήτηση προπονητή στον Κολοσσό κράτησε αρκετά, αλλά τελικά η ομάδα της Ρόδου βρήκε τον εκλεκτό της. Πρόκειται για τον Νίκο Βετούλα, στον οποίον έκανε μια αρκετά καλή πρόταση, αυτός την αποδέχθηκε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν. Η συμφωνία θα επικυρωθεί τυπικά την Παρασκευή, όταν ο Βετούλας θα ταξιδέψει στο Ρέθυμνο για να […]

Η αναζήτηση προπονητή στον Κολοσσό κράτησε αρκετά, αλλά τελικά η ομάδα της Ρόδου βρήκε τον εκλεκτό της. Πρόκειται για τον Νίκο Βετούλα, στον οποίον έκανε μια αρκετά καλή πρόταση, αυτός την αποδέχθηκε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν. Η συμφωνία θα επικυρωθεί τυπικά την Παρασκευή, όταν ο Βετούλας θα ταξιδέψει στο Ρέθυμνο για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Κολοσσός είχε αρχικά πλησιάσει κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Λιμνιάτη, αλλά δεν την ολοκλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη με τον Κώστα Μέξα, που επίσης βρέθηκε πολύ κοντά. Φαίνεται ότι η ομάδα της Ρόδου αναζητούσε την ιδανική γι’ αυτήν επιλογή και εν τέλει στην τρίτη προσπάθεια, τα κατάφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ