Πρώτο φαβορί ο Ζούρος για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Πρώτο φαβορί ο Ζούρος για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Η Ούνιξ Καζάν επέκτεινε το συμβόλαιο του Δημήτρη Πρίφτη και η ΑΕΚ κινείται να κλείσει τον Ηλία Ζούρο.

Αλλαγή πλάνων στην ΑΕΚ. Η Ενωση κινούνταν όλο αυτό το διάστημα έχοντας ως μεγάλο (και δύσκολο) στόχο την πρόσληψη του Δημήτρη Πρίφτη. Καθώς ο Ελληνας τεχνικός συγκέντρωνε όλα τα στοιχεία που ήθελαν από τον προπονητή τους οι Κιτρινόμαυροι. Ωστόσο από σήμερα το θέμα Πρίφτης δεν υφίσταται, πλεόν, καθώς η Ούνιξ Καζάν ενεργοποίησε σχετική οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και 49χρονος τεχνικός θα παραμείνει κάτοικος Ρωσίας για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Εξάλλου, ήταν γνωστό ότι η διοίκηση της ομάδας του Καζάν δεν είχε δείξει ποτέ διάθεση να χωρίσει τους δρόμους της με τον Πρίφτη. Απλώς τώρα επιβεβαίωσε και τυπικά ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να ψάξει αλλού για να βρει τον επόμενο προπονητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Ηλία Ζούρου είναι πλέον στην κορυφή της λίστας των εκλεκτών του Μάκη Αγγελόπουλου και δεν αποκλείεται οι επαφές να προχωρήσουν πολύ γρήγορα, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Ελληνας προπονητής δεν έχει ομάδα αυτό το διάστημα, αλλά και για να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Από τη στιγμή που Ντράγφκαν Σάκοτα άλλαξε ρόλο και θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης για τη νέα σεζόν, ο δρόμος για την πρόσληψη του Ζούου άνοιξε. Μάλιστα, εάν δεν προκύψει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση προπονητή από την αγορά του εξωτερικού, τότε ο 52χρονος τεχνικός, που έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό, Σατζές Βηρυττού, Νήαρ Ηστ, Αρη, Ρασίνγκ Παρί, Πανελλήνιο, Ζαλγκίρις, Εφές Αναντολού, Τόφας Μπούρσα και στις εθνικές Ελλάδος και Γεωργίας, θα γίνει πολύ σύντομα ο νέος προπονητής της Ενωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ