Εφές και Κουμπάν για Παππά

Εφές και Κουμπάν για Παππά

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έχει ολοκληρωθεί και τυπικά είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρονος γκαρντ λοιπόν έχοντας πίσω του μια σεζόν, στην οποία είχε «σκαμπανεβάσματα», με κρίσιμα εύστοχα σουτ, με πολύ καλές παρουσίες κυρίως στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου […]

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έχει ολοκληρωθεί και τυπικά είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 28χρονος γκαρντ λοιπόν έχοντας πίσω του μια σεζόν, στην οποία είχε «σκαμπανεβάσματα», με κρίσιμα εύστοχα σουτ, με πολύ καλές παρουσίες κυρίως στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, αλλά και με περιόδους ντεφορμαρίσματος, αναζητά το νέο του συμβόλαιο.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως εξήγησε πρόσφατα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, θέλει να νιώθει και να είναι χρήσιμος στην ομάδα του. Να έχει συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος θα του εξασφαλίζει ρυθμό στο παιχνίδι του και ψυχολογική σταθερότητα.

Ο μάνατζέρ του πάντως βγήκε στην ευρωπαϊκή αγορά και μέχρι τώρα έχει στα χέρια του δυο καλές προτάσεις από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, από την Εφές Αναντολού, αλλά και από γερμανική ομάδα.

Το θέμα για τον Παππά ωστόσο δεν φαίνεται να είναι τόσο το οικονομικό, όσο το αγωνιστικό. Θεωρεί πως θα πρέπει με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, να έχει εξασφαλίσει τις σωστές για εκείνον, αγωνιστικές συνθήκες, ώστε να μπορέσει να αποδώσει όπως μπορεί.

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα στον Παναθηναϊκό η παρουσία του είχε πολλά πάνω και κάτω με συνέπεια να μην νιώθει ο ίδιος σημαντικός. Από την άλλη όμως η επαφή που έχει με την εξέδρα και το «δέσιμο» με την ομάδα είναι παράγοντες που τον κάνουν να σκέφτεται δυο και τρεις φορές το αν θα φύγει από το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ