Κρούση Παναθηναϊκού σε Ντάνστον

Κρούση Παναθηναϊκού σε Ντάνστον

Οπως προκύπτει από την Τουρκία, οι πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον πρώην σέντερ των Άρη και Ολυμπιακού, προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή των ψηλών τους.

Την ώρα που η παραμονή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό απομακρύνεται, οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να εφαρμόσουν στο plan Β. Αυτό σημαίνει ότι προχωρούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, υπολογίζοντας αλλιώς το σημαντικό ποσό που θα εκταμίευαν προκειμένου να κρατήσουν στο ΟΑΚΑ τον ταλαντούχο ομογενή γκαρντ.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση για τον Καλάθη όπως διαβάσατε από to10.gr ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, με τον 29χρονο να απαντά αρνητικά σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Φυσικά το θέμα της παραμονής του ηγέτη των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά και αναμένεται να υπάρχει νέα επαναπροσέγγιση.

Ωστόσο μέχρι να υπάρξει κάτι τέτοιο, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι άνθρωποι του τριφυλλιού σχεδιάζουν την ομάδα και με το ενδεχόμενο να μην είναι ο Καλάθης στο ρόστερ. Όπως προκύπτει, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να διαθέσει το ποσό του Καλάθη για να φέρει ένα ανάλογα «ηχηρό» όνομα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά να το μοιράσει αλλιώς.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει προκύψει το όνομα του Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος μετά από την τριετή του παρουσία στην Εφές, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός είναι δεμένος με τη χώρα μας, μετά το πέρασμά του από Αρη και Ολυμπιακό, ενώ δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που βαφτίστηκε χριστιανός. Μάλιστα νονός ήταν ο καλός του φίλος Κώστας Σλούκας, ενώ να μην ξεχνάμε πως ο Ντάνστον είναι παντρεμένος με την ελληνίδα Αννα Καβασίλα, πρώην παίκτρια του μπάσκετ.

Παράλληλα όσον αφορά την καριέρα του, βλέπει ότι η Εφές βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Από εκεί που όταν ο 32χρονος σέντερ είχε πρωτοπάει (το 2015) η τουρκική ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά και την Ευρωλίγκα, έφτασε φέτος να… πατώσει στην Ευρώπη (τελευταία στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 7-23) και να μείνει εκτός τελικών στο πρωτάθλημα. To Κύπελλο Τουρκίας ήταν απλά… παρηγοριά στον άρρωστο.

Έτσι παρά το γεγονός ότι ο Ντάνστον έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Τούρκους (ανανέωσε το 2017 για δύο έτη) δεν θα έλεγε όχι στο να αποχωρήσει από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Κάπου εδώ εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Αμερικανό. Οι πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή των ψηλών τους με ποιοτική και δοκιμασμένη λύση. Ο Ντάνστον δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρει τι θα πει «ντέρμπι αιωνίων» και βεβαίως έχει «γράψει» πολλά… χιλιόμετρα στα παρκέ της Ευρωλίγκας.

Το κασέ του κυμαίνεται γύρω στο 1 εκατομμύριο, ποσό που ο Παναθηναϊκός προτίθεται να καλύψει. Η εξέλιξη της υπόθεσης θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ