Ρίβερς : «Είναι αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν»

Ρίβερς : «Είναι αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν»

Ανάρτηση- αίνιγμα του Αμερικανού γκαρντ, που ωστόσο «δείχνει» τον τρόπο με τον οποίο θα βγει το «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ για την επόμενη σεζόν, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα τραυματισμού του και τα μεγάλα διαστήματα ντεφορμαρίσματος που είχε μέσα στη σεζόν δεν μπορούσαν να αντισταθμίσουν το γεγονός ότι… παραδοσιακά έπαιζε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Επίσης ήταν ο παίκτης στον οποίο ουσιαστικά αναφερόταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως δεν έκανε ούτε ένα φάουλ κατά την επίσκεψή του στην προπόνηση της ομάδας την επομένη του πρώτου χαμένου τελικού από τον Ολυμπιακό.

Ετσι λοιπόν ο Ρίβερς δεν θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν, μόνο που όπως φαίνεται θέλει να… πάρει το χρόνο του. Συγκεκριμένα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα που ανέφερε: «Είναι αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν. Όλα κουλ, ήταν ωραία».

Δεν θέλησε να εξηγήσει περεταίρω τι εννοεί με το μήνυμά του αυτό, αλλά είναι σαφές πως θέλει να ακολουθήσει κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό χωρίς προβλήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ