Ολυμπιακός : Οι Ιταλοί στέλνουν Χάκετ

Ολυμπιακός : Οι Ιταλοί στέλνουν Χάκετ

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Χάκετ με τον Ιταλό γκαρντ να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ντέιβιντ Μπλατ προκειμένου ο Αμερικανός τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο πρώην προπονητής της Νταρουσάφακα βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι, και ήδη δημοσιεύματα από το εξωτερικό μιλούν και για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Αμερικανού τεχνικού.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει τον Μπλατ και τον Ολυμπιακό είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει στο συμβόλαιο του με την Μπάμπεργκ και να αγωνιστεί σε ομάδα της Euroleague. Ο Ιταλός γκαρντ πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά στη Γερμανία, όμως η ομάδα της Βαμβέργης δεν θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Χάκετ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που προσέφερε τα μέγιστα στους ερυθρόλευκους τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στο Λιμάνι. Επίσης προέρχεται από μια μεστή σεζόν με τη γερμανική ομάδα, και αν μη τι άλλο ήταν ένας παίκτης που έλειπε από το φετινό ρόστερ των Πειραιωτών. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Ιταλό γκαρντ, αφού πρώτα κλείσει το θέμα του προπονητή.

Επίσης, είναι κοινό μυστικό πως και ο ίδιος ο Χάκετ επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο των ερυθρόλευκων. Ο Ιταλός είχε και έχει ένα απίστευτο «δέσιμο» με τον σύλλογο και δεν είναι τυχαίο πως όταν αναφέρεται στους Πειραιώτες μιλάει για τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση του Χάκετ πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μπλατ, όμως στην Ιταλία μιλούν για δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τη φετινή σεζόν ο Χάκετ είχε κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 3,4 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ στην Euroleague με τη φανέλα της Μπάμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ