Καλαϊτζής : «Πήραν σάρκα και οστά τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Καλαϊτζής : «Πήραν σάρκα και οστά τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Ο head coach των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Η ομάδα παίδων του Παναθηναϊκού κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο τουρνουά που διεξήχθη στο Αγρίνιο και ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για την σημαντική επιτυχία των Ακαδημιών του συλλόγου.

«Τα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που τα στηρίζουν. Πρώτα απ’ όλα στους γονείς τους, στους προπονητές τους και σε όλο τον Οργανισμό του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου «μια ομάδα-μια οικογένεια» πήραν σάρκα και οστά, βλέποντας την παιδική ομάδα να αγωνίζεται», ανέφερε ο head coach της Ακαδημίας για τους Παίδες, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σιούτη, να τονίζει:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και κυρίως γιατί αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες από όλη αυτή την διαδικασία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους συνεργάτες και τη διοίκηση της ομάδας.

Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά και για όλη την ομάδα. Καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι η καθημερινή προσπάθεια και η βελτίωση των παιδιών σε όλους τους τομείς. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ