Λεκαβίτσιους: «Περιμένω την απόφαση του Παναθηναϊκού»

Λεκαβίτσιους: «Περιμένω την απόφαση του Παναθηναϊκού»

Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για το μέλλον του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα παραμείνει στους Πράσινους και τη νέα σεζόν.

Τις προθέσεις του Παναθηναϊκού περιμένει να μάθει ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με τον Λιθουανό γκαρντ, πάντως, να εκφράζει την πεποίθησή του ότι θα παραμείνει στο ρόστερ του Τριφυλλιού και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο διεθνής άσος τόνισε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με τους Πράσινους έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και επισήμανε ότι όλα πλέον εξαρτώνται από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews.lt»

Για το χρόνο που είχε στην πρώτη του σεζόν: «Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες στην κατάσταση. Η μία πλευρά είναι ότι ο Καλάθης έπαιξε πολύ καλά και να μην ξεχνάμε ότι ήρθε ο Τζέιμς. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Καλάθη να παίζει όλα τα παιχνίδια για 30 λεπτά. Νομίζω ότι ο κόουτς θα μπορούσε να μου δώσει περισσότερα να κάνω. Γενικά, όμως, πιστεύω για την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό, όλα πήγαν καλά. Είχα την εντύπωση πως ήταν πιο δύσκολα, αλλά έπαιξα καλά».

Για το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:
«Έχω υπογράψει με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο και πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα για δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος τον δεύτερο χρόνο, καθώς όλα θα είναι διαφορετικά. Ακόμη δεν ξέρω τίποτα, καθώς περιμένω πρέπει να περιμένω μέχρι την 1η Ιουλίου. Υπάρχει η οψιόν, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό εξαρτάται από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το δικαίωμα, οπότε περιμένω».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο Πασκουάλ μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας προπονητής που προετοιμάζει την ομάδα πολύ καλά, με αρκετή τακτική, οπότε όλοι είναι έτοιμοι στο μάξιμουμ. Υπάρχουν διαφορές με τον Γιασικεβίτσιους. Μπορεί να έχουν σχεδόν ίδιο στιλ προπόνησης, αλλά δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Μιλούσα στον κόουτς σαν να είναι φίλος μου. Ο Τσάβι είναι ένα καλό άτομο και ένας πολύ καλός προπονητής».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:
«Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ