O Προμηθέας ανακοίνωσε τον Μέιερ

O Προμηθέας ανακοίνωσε τον Μέιερ

Παίκτης του Προμηθέα είναι κι επίσημα ο Τόνι Μέιερ, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ.

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τόνι Μέιερ, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Λαυρίου. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αποτελεί μία ακόμα σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, που έχει συμφωνήσει επίσης με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Λεωνίδα Κασελάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο TONY MEIER ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Ο γεννημένος την 3η Ιουνίου 1990 στο Γουίλγουντ του Μιζούρι των Η.Π.Α., ύψους 2.04, forward φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Milwaukee κι έχει αγωνιστεί σε Frankston Blues (Αυστραλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), SKS Starogard Gdański (Πολωνία), Απόλλωνα Πάτρας, ČEZ Basketball Nymburk (Τσεχία) και Λαύριο Megabolt.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Τόνι Μέιερ αγωνίστηκε στο Λαύριο Megabolt, όπου σε 26 παιχνίδια αναδείχθηκε 2ος σκόρερ (295), 3ος σε αξιολόγηση (274) και 3ος ριμπάουντερ (99) της ομάδας στην κανονική περίοδο. Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί πως ήταν ο 3ος σε εύστοχα τρίποντα (53) στην Stoiximan.gr Basket League, σουτάροντας μάλιστα με το πολύ υψηλό 44.5%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ