Ολυμπιακός : Ολικό «λίφτινγκ» και στο τεχνικό τιμ

Ολυμπιακός : Ολικό «λίφτινγκ» και στο τεχνικό τιμ

Διαφορετικός θα είναι ο πάγκος των Πειραιωτών τη νέα σεζόν σε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπλατ να φέρνει πολλές αλλαγές.

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να φέρει και άλλες αλλαγές στους Πειραιώτες. Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ολικό «λιφτινγκ» στην ομάδα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν θα αλλάξει λοιπόν μονάχα το ιατρικό τιμ στον Ολυμπιακό αλλά όπως είναι και το λογικό, θα δούμε τροποποιήσεις και στο τεχνικό τιμ με την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν θα αποτελέσει παρελθόν ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να γίνει πρώτος προπονητής. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ενώ μην ξεχνάμε πως και πέρσι είχε προτάσεις αλλά παρέμεινε στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Όσο για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ;

Σίγουρα ο Ντέιβιντ Μπλατ θα φέρει τους προσωπικούς του συνεργάτες ενώ ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο προπονητή της Α1 για να έχει γνώση και της ελληνικής πραγματικότητας. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Καστρίτης, με τον τεχνικό της Κύμης να εχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του εκεί, αλλά αυτό να μην είναι πρόβλημα αφού δύσκολα η Κύμη να του σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ