«Πρόταση 1,7 εκατ. δολαρίων της Μακάμπι στον Τζέιμς»

«Πρόταση 1,7 εκατ. δολαρίων της Μακάμπι στον Τζέιμς»

Ο Μάικ Τζέιμς έχει δεχτεί πρόταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 1,7 εκατ. δολάρια!

Στο «κυνήγι» της απόκτησης του Μάικ Τζέιμς έχει μπει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχει καταθέσει τεράστια πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ. Όπως αναφέρει το Sport5.co.il ο Τζέιμς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία του προσφέρει 6,2 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια, όμως φαίνεται ότι δεν παίζει μόνη της.

Η Μακάμπι μετά τη δεύτερη συνεχόμενη αποτυχημένη σεζόν στην Euroleague θέλει να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά κι αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά. Πρώτος στόχος της είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τους Ισραηλινούς να έχουν καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση στον Αμερικανό για να τον κάνουν δικό τους.

Η προσφορά των πρωταθλητών Ισραήλ αγγίζει τα 1,7 εκατ. δολάρια ετησίως, ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι για τρία χρόνια. Ο Τζέιμς δεν έχει απαντήσει τόσο στη Μακάμπι όσο και στην Αρμάνι, καθώς περιμένει κάτι από το ΝΒΑ, ενώ στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν βρει κάτι στην Αμερική.

Τη περσινή σεζόν ο εκρηκτικός γκαρντ ξεκίνησε στον μαγικό κόσμο με τη φανέλα των Σανς, όμως το τέλος της χρονιάς τον βρήκε στους πράσινους, όπου ήταν μάλιστα ένας από τους πρωταγωνιστές του τριφυλλιού στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ