ΑΕΚ : Στρέφεται σε Μπάνκι

ΑΕΚ : Στρέφεται σε Μπάνκι

Η περίπτωση του Ηλία Ζούρου για τον πάγκο της ΑΕΚ έχει ατονίσει και η Ένωση έχει σε πρώτο πλάνο τον Λούκα Μπάνκι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και πέρα από την περίπτωση του Ηλία Ζούρου εξετάζει ακόμα δύο επιλογές ξένων τεχνικών. Ο Έλληνας προπονητής ήταν στο προσκήνιο τις προηγούμενες μέρες, όμως φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Ένωσης έχει ατονίσει, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις στον κόσμο για τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος.

Πλέον το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα των κιτρινόμαυρων είναι ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεχωρίσει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές, χωρίς πάντως να έχουν προχωρήσει πολύ ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός ήταν συνεργάτης του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της Σιένα στη χρυσή εποχή της ομάδας, ενώ ήταν και πρώτος προπονητής το 2012 οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο το 2013. Επίσης έχει υπάρξει προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο με την οποία πήρε το πρωτάθλημα το 2014, ενώ αποχώρησε μετά το καλοκαίρι του 2015. Το 2017 ανέλαβε την Τορίνο και πριν λίγους μήνες πήρε τη θέση του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ