Ο Ανδρουλάκης είδε από κοντά τη στέψη του Παναθηναϊκού μαζί με τον Ολυμπιακό γιο του (pic)

Ο Ανδρουλάκης είδε από κοντά τη στέψη του Παναθηναϊκού μαζί με τον Ολυμπιακό γιο του (pic)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το Game 5 των τελικών, μαζί με τον γιο του που είναι Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας χθες (14/6), καθώς επικράτησε με σκορ 87-82 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League και έτσι έφτασε στον 41ο τίτλο του.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι για να παρακολουθήσουν το κρισιμότερο ντέρμπι «αιωνίων» των τελευταίων ετών. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και έτσι δεν θα μπορούσε να χάσει το μεγάλο ματς, πανηγυρίζοντας και αυτός στο τέλος τη νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και τη στέψη της ως πρωταθλήτρια.

Μαζί του ο κ. Ανδρουλάκης είχε και τον γιο του, ο οποίος είναι Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν βρεθεί προ ημερών στην «Opap Arena» και είχαν δει από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνικό σύλλογο στο ποδόσφαιρο.

Δείτε τη φωτογραφία με τον Ανδρουλάκη και τον γιο του στο ΟΑΚΑ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ