«Καρφιά» Αλεξανδρή για Σλούκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις» (pic)

«Καρφιά» Αλεξανδρή για Σλούκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις» (pic)

Ο Αλεξανδρής πήρε θέση μέσω ανάρτησης στο Facebook για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας κατά του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά των προέδρων Αγγελόπουλων και του Ολυμπιακού, μιλώντας για μη σεβασμό και απαξίωση και τους… ευχαρίστησε που του άνοιξαν την πόρτα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

«Όλο το χρόνο λοιδορήθηκα. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο, όπως είδαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να καταφέρω. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Κώστας Σλούκας.

Μερικές ώρες αργότερα, ο «Τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τοποθετήθηκε μέσω μίας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο facebook για το ξέσπασμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού. «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις.. οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο.. και εσύ τις έδωσες με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος.. τα υπόλοιπα τα κρατάς για σένα!!», έγραψε ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ