Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την πρόσληψη Σιγάλα με βίντεο από το… Ράμπο (vid)

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την πρόσληψη Σιγάλα με βίντεο από το… Ράμπο (vid)

Προπονητής του Κολοσσού είναι και επίσημα ο Γιώργος Σιγάλας με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την είδηση με ένα ευφάνταστο βίντεο παρουσιάζοντας τον έμπειρο τεχνικός ως... Ράμπο.

Την πρόσληψη του Γιώργου Σιγάλα ανακοίνωσε ο Κολοσσός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κούρο Σεγούρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 52χρονος, θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, επιστρέφει μετά από μια διετία στη Ρόδο, αλλά αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής. Μάλιστα, οι νησιώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψή του με τη μασκότ, τον Κολοσσάρα, να φορά την κορδέλα του Ράμπο, όπως ήταν το προσωνύμιο του Σιγάλα στα χρόνια που αγωνιζόταν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για τον μήνα Μάιο (pic)

Για τον νέο προπονητή του Κολοσσού θα είναι η πρώτη του προσπάθεια ως πρώτος προπονητής μετά από δέκα χρόνια, καθώς μετά από την Εθνική Νέων, τον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω, είχε δουλέψει ως βοηθός σε Ηρακλή, Κολοσσό και την τελευταία διετία ήταν στον Άρη.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Σιγάλας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη διετία 2020-22, όπου είχε εργαστεί ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη. Από ‘κει και πέρα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ως βοηθός του Γιάννη Καστρίτη.

Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Νέων το 2008, ενώ ακόμη είχε εργαστεί στον Ερμή Λαγκαδά (2008/09) και το Αιγάλεω (2014).

Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και οι γνώσεις του Γιώργου Σιγάλα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια.

Ευχόμαστε μαζί με τον Γιώργο, να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε τον Κολοσσό σε νέες επιτυχίες».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ