Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λάσμε!

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λάσμε!

Mετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, στα οποία αγωνίστηκε σε Εφές, Γαλατά, Τέξας Λέτζεντς και Ούνικς Καζάν, ο Γκαμπονέζος σέντερ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ξανά ο Στεφάν Λάσμε! Ο Γκαμπονέζος σέντερ συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασίνων και μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Μετά τον αποκλεισμό του όπου είχε τιμωρηθεί όταν και βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, επέστρεψε στη δράση τον Μάιο του 2017 και την περσινή σεζόν είχε μία εξαιρετική πορεία με την Ούνιξ Καζάν με 14,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 2,5 κοψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Μάλιστα αρκετές φορές ο παναθηναϊκός είχε κινηθεί για να τον αποκτήσει, αλλά την τελευταία στιγμή η συμφωνία δεν ολοκληρωνόταν με την ευθύνη να βαραίνει είτε τη μια είτε την άλλη πλευρά.

Αυτό τη φορά όμως φαίνεται πως τόσο ο παίκτης, όσο και ο Παναθηναϊκός ήθελαν να συνεργαστούν και τα κατάφεραν.

Μάλιστα η Εφές πλησίασε τον 35χρονο σέντερ, όμως ο Παναθηναϊκός πρόλαβε την τουρκική ομάδα. Ηρθε σε επαφή μαζί του και με μεθοδικές κινήσεις προχώρησε στην ολοκλήρωση των συζητήσεων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι επιμέρους όροι της συμφωνίας και θα ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή. Του Γκαμπονέζου σέντερ στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάσμε θα ενισχύσει τη ρακέτα του τριφυλλιού, όπου ξανασμίγει βέβαια με τον Τζέιμς Γκιστ με τον οποίο είχαν δημιουργήσει ένα δυνατό δίσυμο που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων υπό τον Αργύρη Πεδουλάκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ