Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Καλείται για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για υποκίνηση βίας σε αθλητικούς χώρους

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Καλείται για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για υποκίνηση βίας σε αθλητικούς χώρους

Κλήση από την Εισαγγελία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα έγιναν στους τελικούς της Basket League.

Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν σχετικές αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο αυτής καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας . Και αμέσως μετά ο φάκελος της δικογραφίας θα επιστρέψει πίσω στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποτιμήσει το σύνολο του αποδεικτικού υλικού προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του.

Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «απολογήθηκε» για τα λάθη του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

« (…) Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ