Παναθηναϊκός : Κοιτάει Οκάρο Ουάιτ αντί του Σίνγκλετον

Παναθηναϊκός : Κοιτάει Οκάρο Ουάιτ αντί του Σίνγκλετον

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Άρη έχει προταθεί και είναι στα «θέλω» του Πασκουάλ.

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να μείνει άλλο στην Ελλάδα. Μάλιστα μελετάει προτάσεις από το ΝΒΑ και τη Φενέρμπαχτσε.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο προχωρούν κανονικά τις κινήσεις τους και ο Οκάρο Ουάιτ είναι μια από τις βασικές επιλογές τους για να αντικατασταθεί ο «Μίστερ 0». Ο Αμερικανός φόργουορντ που έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Α1 φορώντας τη φανέλα του Άρη, έχει προταθεί και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ!

Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει πολύ στο στυλ και στον τρόπο παιχνιδιού του Κρις Σίνγκλετον ο οποίος έχει προταθεί στους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα κίνηση από την πλευρά της ΚΑΕ.

O Οκάρο Ουάιτ είναι 26 χρονών, έχει ύψος 2.03 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στο ΝΒΑ.

Τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στους Μαϊάμι Χιτ έχοντας σε 41 ματς 2,9 πόντους κατά μέσο όρο και 2,3 ριμπάουντ. Τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς της κανονικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ