Άρης : Ο Γουλιέλμος στα γραφεία και οι επόμενες κινήσεις

Άρης : Ο Γουλιέλμος στα γραφεία και οι επόμενες κινήσεις

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο οικονομικό αλλά και αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρίσκεται από χτες (26/06) στη Θεσσαλονίκη και, όπως είχε προγραμματίσει, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και τους ανθρώπους τους, προκειμένου να μιλήσει μαζί τους και να τους ενημερώσει για θέματα της ομάδας που έχει αναλάβει.

Όπως είναι γνωστό, το μεταγραφικό ban δεν έχει αρθεί και πραγματοποιούνται συντονισμένες προσπάθειες για να επιτευχθεί διακανονισμός με τους παίκτες που διεκδικούν χρήματα βάσει πλάνου, για το οποίο έχει ενημερωθεί και η FIBA. Επιπλέον αναζητούνται και άλλες πιθανές χορηγίες για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Γουλιέλμος συζήτησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου για αρκετή ώρα, κυρίως για τους παίκτες που ο Άρης θέλει να κρατήσει και την επόμενη χρονιά και με τους οποίους έχει επαφές ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Αυτοί είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιάννης Αθηναίου και Δημήτρης Φλιώνης, και με τον τελευταίο, μάλιστα, υπήρξε και νέα προσέγγιση χτες, αλλά ακόμη αναμένεται η οριστική του απάντηση.

Να σημειωθεί ότι και με θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Μποχωρίδη, ο Άρης θα χρειαστεί το λιγότερο άλλους τρεις Έλληνες ακόμη, ενώ θα προαχθούν και δυο μικρότεροι ηλικιακά παίκτες από τις ακαδημίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ