Το Ρέθυμνο πήρε Καλογιαννίδη

Το Ρέθυμνο πήρε Καλογιαννίδη

Το Ρέθυμνο ενισχύεται στην περιφερειακή γραμμή του με την απόκτηση του Φίλιππου Καλογιαννίδη. Ενός 24χρονου γκαρντ, που την τελευταία τριετία έπαιξε στα Τρίκαλα και προορίζεται για να δώσει βάθος στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Φίλιππο […]

Το Ρέθυμνο ενισχύεται στην περιφερειακή γραμμή του με την απόκτηση του Φίλιππου Καλογιαννίδη. Ενός 24χρονου γκαρντ, που την τελευταία τριετία έπαιξε στα Τρίκαλα και προορίζεται για να δώσει βάθος στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Φίλιππο Καλογιαννίδη. Ο 24χρονος γκαρντ, ύψους 1.93μ. θα ενισχύσει την ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗ

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου του 1994, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στο Μαρούσι (2011/12), ενώ την επόμενη 3ετία φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Λαγκαδά (2012-2015). Στα Τρίκαλα μετακόμισε το 2015 και παρέμεινε έως το 2018. Την πρώτη του σεζόν έπαιξε σε 20 αγώνες, με 5.8 λεπτά συμμετοχής μ.ο., ενώ το 2016 αγωνίστηκε σε 10 αναμετρήσεις με 5.1 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Η περσινή σεζόν ήταν η πιο «γεμάτη» για τον ίδιο, μετρώντας 17 συμμετοχές και 16.5 λεπτά ανά αγώνα, έχοντας 3 πόντους (37.5%διπ., 33.3%τριπ., 43.5%β.) και 1.65 ριμπάουντ σε 16.5 λεπτά συμμετοχής μ.ο.

Επίσης ήταν μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ του Ταλίν το 2013 με την Εθνική Νέων Ανδρών κατακτώντας την 5η θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ