Συνάντηση κορυφής με Μπλατ στο Ισραήλ

Συνάντηση κορυφής με Μπλατ στο Ισραήλ

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ για να συναντηθεί με τον καινούριο τεχνικό των Ερυθρόλευκων και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη έπειτα την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Ερυθρόλευκοι όμως τώρα αρχίζουν τον σχεδιασμό τους. Για να γίνει λοιπόν αυτό, θα έπρεπε οι δύο πλευρές (Μπλατ και Ολυμπιακός) να συναντηθούν από κοντά για να τεθούν επί τάπητος ότι θα απασχολήσουν την ομάδα πλέον.

Επειδή όμως ο 59χρονος προπονητής ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην μέση (έκανε μία μικροεπέμβαση) και δεν μπορεί να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα,  για το Τελ Αβίβ λοιπόν ταξίδεψαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές.

Μάλιστα λέγεται πως το Ισραήλ θα μεταβούν και οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από καμία πλευρά.

Στο Τελ Αβίβ θα γίνουν οι πρώτες επαφές για ότι ακριβώς θέλει ο Μπλατ και στην συνέχεια (πιθανότατα την Παρασκευή) θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις για τις ανανεώσεις των τριών Ελλήνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως, ο Βασίλης Σπανούλης θα μπει σε αυτήν την διαδικασία την επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Ιωάννης Παπαπέτρου να είναι ο πρώτος που θα περάσει από τα γραφεία της Arcadia για το θέμα του συμβολαίου του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ