Η ΑΕΚ θέλει τον Καστρίτη!

Η ΑΕΚ θέλει τον Καστρίτη!

Στην ΑΕΚ περιμένουν να έρθει το Σάββατο ο Λούκα Μπάνκι για να βάλουν επί τάπητος το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας, μέχρι τότε όμως θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για να συμφωνήσουν με τον Γιάννη Καστρίτη! Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η περίπτωση που δουλεύουν εδώ και μερικές μέρες, αλλά παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. […]

Στην ΑΕΚ περιμένουν να έρθει το Σάββατο ο Λούκα Μπάνκι για να βάλουν επί τάπητος το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας, μέχρι τότε όμως θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για να συμφωνήσουν με τον Γιάννη Καστρίτη! Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η περίπτωση που δουλεύουν εδώ και μερικές μέρες, αλλά παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Όχι μόνο επειδή ο Καστρίτης έχει συμβόλαιο με την Κύμη, η οποία λίγο μετά το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αλλά κυρίως επειδή αμέσως μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο κόλπο θέλοντας να εντάξει τον Έλληνα τεχνικό στο επιτελείο των συνεργατών του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή.

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει την πλευρά του Καστρίτη γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον της, ωστόσο ταυτόχρονα καλείται να διαπραγματευθεί και με τον πρόεδρο της Κύμης, Αλέξανδρο Θεοδώρου. Ο τελευταίος δεν δείχνει να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει αποδέσμευση του προπονητή, με την προϋπόθεση όμως να καταβληθεί ένα εύλογο buy out.

Κι αυτό το θέμα έχει περιπλακεί πλέον μετά την εμφάνιση στο προσκήνιο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επίσης προσεγγίσει την πλευρά του προπονητή. Διότι είναι λογικό πλέον όχι μόνο ο Καστρίτης, αλλά και η Κύμη να κοιτάξουν να εξασφαλίσουν την πιο συμφέρουσα γι’ αυτούς συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει για πολύ ακόμα την περίπτωση του Καστρίτη. Αν μέχρι να έρθει στην Αθήνα ο Μπάνκι δεν έχει καταφέρει να βρει άκρη, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Ιταλό για να δώσει σε αυτόν τα κλειδιά της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ