ΠΑΟΚ : Βλέπει Σάικς για αντί-Κατσίβελη

ΠΑΟΚ : Βλέπει Σάικς για αντί-Κατσίβελη

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, όπως προβλέπει ο σχετικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιό του, και όλα δείχνουν ότι τελικά θα φύγει. Διότι έχει λαμβάνειν κάποια χρωστούμενα που δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα, αλλά κυρίως διότι έχει δύο καλές προτάσεις στα χέρια του από Προμηθέα […]

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, όπως προβλέπει ο σχετικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιό του, και όλα δείχνουν ότι τελικά θα φύγει. Διότι έχει λαμβάνειν κάποια χρωστούμενα που δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα, αλλά κυρίως διότι έχει δύο καλές προτάσεις στα χέρια του από Προμηθέα και Ανδόρα, τις οποίες εξετάζει πολύ σοβαρά.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να εξετάσει το δικό του εναλλακτικό πλάνο χωρίς τον Κατσίβελη κι αυτό περιλαμβάνει τον Κίφερ Σάικς. Έναν 25χρονο και ύψους 1,83 γκαρντ με πλούσια αθλητικά προσόντα, ο οποίος σκόραρε αυτή τη σεζόν 22,8 πόντους στην Α2 Τουρκίας, όπου αγωνίστηκε με την Άνκαρα DSI. Ήταν μάλιστα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πάντως πρώτη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή του Φιλ Γκος, από τον οποίον περιμένει απάντηση στην πρόταση που του έχει κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ