Νταλό : «Εύκολη η απόφαση να πάω στον Άρη»

Νταλό : «Εύκολη η απόφαση να πάω στον Άρη»

Ο Μπορίς Νταλό μίλησε για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στον Άρη και τόνισε πως δεν ήταν δύσκολο να πει «ναι» στην πρόταση των κίτρινων.

Ο Μπορίς Νταλό συμφώνησε με τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τους κίτρινους την επόμενη σεζόν. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου πλέον μίλησε για την απόφαση του να επιλέξει τον Άρη και δήλωσε πως ήταν εύκολο να πει το «ναι» στην πρόταση των κίτρινων.

Επίσης ο Νταλό αναφέρθηκε στην παρουσία του για μερικές μέρες στις προπονήσεις του Άρη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Αγγέλου και το τεχνικό τιμ του, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, λόγοι οι οποίοι τον έπεισαν πως οι κίτρινοι ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταλό:

«Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο Άρης μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα».

Για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα του Άρη: «Μετά τη θητεία μου στον Πανιώνιο ήθελα να παίξω σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Άρης μου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος την περυσινή σεζόν και μου προκάλεσε φοβερή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του Άρη την ομάδα τους. Δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και ήταν πολύ λογικό να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα».

Ο Νταλό αναφέρθηκε επίσης και στη δουλειά που γίνεται στον Άρη μέσα από τις προπονήσεις από τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σαν να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι».

Τέλος μίλησε για την υπόσχεση που δίνει στους φίλους των κίτρινων: «Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω, όταν βρίσκομαι στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ