Ολυμπιακός : Λίστα με ψηλούς, στα υπόψιν και ο Λεσόρτ

Ολυμπιακός : Λίστα με ψηλούς, στα υπόψιν και ο Λεσόρτ

Οι Ερυθρόλευκοι δεν αφήνουν δευτερόλεπτο να κυλήσει για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και έχουν βάλει μπρος τις μηχανές για την ενίσχυσή τους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μετά την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ. Όχι με παίκτες ονόματα αλλά με έξυπνες «βόμβες» και αθλητές που έχουν όρεξη για διάκριση και δουλειά.

Η επόμενη μέρα στο λιμάνι δεν θα είναι με τον Τζαμέλ ΜακΛίν, καθώς οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν πέσει κάποια ονόματα στο τραπέζι για να ενισχύσουν την ομάδα στο «5», η οποία έχει μόνο τους Μιλουτίνοφ και Μπόγρη αυτήν τη στιγμή.

Ένα από τα ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι αυτό του Ματίας Λεσόρτ του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γάλλος σέντερ ήταν εντυπωσιακός με τους Σέρβους στην Ευρωλίγκα τη σεζόν που πέρασε. Στα 23 του χρόνια είναι αυτό που αναζητά ο Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου δεν θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα, αφού την θέση τους θα πάρει η Μπουντούτσνοστ, η οποία κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Λεσόρτ έχει οψιόν για να μείνει ελεύθερος για ομάδα Ευρωλίγκας και αυτό τον κάνει πιθανό στόχο για τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τους Ερυθρόλευκους από την μεριά τους να επιμένουν ότι στο μυαλό τους αυτήν την περίοδο είναι μονάχα οι 3 ανανεώσεις των Ελλήνων παικτών και μετά η στελέχωση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ