Στον Φάρο ο Γκότσερ (vid)

Στον Φάρο ο Γκότσερ (vid)

Πριν φύγει από την ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τον περασμένο Δεκέμβριο έψαχνε να βρει έναν καλό σουτερ και ανάμεσα στις περιπτώσεις που είχε εξετάσει ήταν κι αυτή του Τόντρικ Γκότσερ, ο οποίος είχε παίξει πέρυσι στον Κόροιβο κι είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Ο Αμερικανός δεν μπορούσε να φύγει από τη Σολέ τότε, όμως τώρα είναι […]

Πριν φύγει από την ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τον περασμένο Δεκέμβριο έψαχνε να βρει έναν καλό σουτερ και ανάμεσα στις περιπτώσεις που είχε εξετάσει ήταν κι αυτή του Τόντρικ Γκότσερ, ο οποίος είχε παίξει πέρυσι στον Κόροιβο κι είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Ο Αμερικανός δεν μπορούσε να φύγει από τη Σολέ τότε, όμως τώρα είναι ελεύθερος και θα συνεργαστεί με τον Μανωλόπουλο. Όχι στην ΑΕΚ, αλλά στο Φάρο Λήμνου, όπου πλέον εργάζεται ο Έλληνας προπονητής. Την απόκτηση του Γκότσερ ανακοίνωσε η ομάδα με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Toddrick Gotcher. Ο 25χρονος παίκτης ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017, αγωνιζόμενος στην Α1 κατηγορία με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη φετινή χρονιά στη Λήμνο.

Ο Αμερικανός, με ύψος 1.93, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Texas Tech ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Cholet έχοντας μ.ο. 9.94 πόντους (37% στα τρίποντα), 3.0 ριμπάουντ, 2.0 ασίστ σε 34 παιχνίδια. Στη διάρκεια της θητείας του στον Κόροιβο Αμαλιάδας είχε μ.ο 12.8 πόντους (39% στα τρίποντα), 6.0 ριμπάουντ, 2.19 ασίστ, 1.5 κλέψ. σε 26 αγώνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ